LAFORNO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 816 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Laforno. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 23:12 snel bezorgd en heerlijk gegeten !
26 jan 2023 om 20:35 Zaten helaas geen sausjes bij. Waarschijnlijk vergeten. Kan gebeuren. Probeerde restaurant te bellen. Deze waren zeker drie kwartier in gesprek. Misschien de hoorn ernaast. Patat was beetje slap. Pizza’s waren wel lekker.
26 jan 2023 om 16:05 Super gegeten weer ben hier vaste klant. Eten is top gekruid en bezorgd altijd op tijd en warm. Als er iets wordt ik al tijd goed geholpen door personeel en allemaal goed geprijsd. Morgen weer bestellen
26 jan 2023 om 0:43 Bezorging was op tijd en het eten nog lekker warm!
25 jan 2023 om 23:13 Ik ging er wel een beetje pessimistisch in omdat ik een paar negatieve comments zag, echter was ik positief verrast. Het eten was snel geleverd en warm. Daarnaast is dit een van de weinig plekken waarbij ze wel goed kruiden gebruiken.
25 jan 2023 om 23:13 Mijn man en ik hebben heerlijk gegeten. Pasta met 4 kazen overheerlijk. Precies wat ik wilde kwa smaak. Ook mijn man heeft genoten van zijn schotel. We zullen blijven bestellen bij jullie.
25 jan 2023 om 20:28 Het was zoals altijd heerlijk En het is een aanrader voor andere Bedankt Laforno
25 jan 2023 om 11:32 Heerlijk gegeten, het was al laat en ik had niks in de beschrijving gezet maar bezorger klopte uit eigen initiatief aan om anderen niet wakker te maken. Super goed!
24 jan 2023 om 18:37 Bestelling doen uitgaan om 16:30 Voor 17:30 te kunnen eten denk dan hebben ze de tijd! Hoeven ze niet zo te haasten, uiteindelijk kreeg ik het pas om 18:45 en dan is de boel nog koud ook!! Schandalig gewoon, Ik hoef daar niks meer van! Ik ben geneze
23 jan 2023 om 0:14 De eten was lekker en de bezorger snel op tijd.
20 jan 2023 om 20:20 was weer heerlijk en snel bezorgd !!!
20 jan 2023 om 20:08 Dry fries and inedible pizza don't order film here. Waste of money.